DVBTV
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
DVBTV

الرئيسيةالرئيسية  آموزش: Empty  مكتبة الصورمكتبة الصور  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورودورود  آبلود سنترآبلود سنتر  
ورود
نام كاربر:
كلمه رمز:
ورود اتوماتيك در بازديدهاي بعدي: 
:: كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟
المواضيع الأخيرة
» سابت ها
آموزش: Icon_minitimeالجمعة فبراير 06, 2009 1:40 am من طرف Admin

» پرسش و پاسخ
آموزش: Icon_minitimeالسبت سبتمبر 20, 2008 2:15 am من طرف saeid

» اموزش:
آموزش: Icon_minitimeالجمعة سبتمبر 12, 2008 3:43 am من طرف Admin

» نحوه ريختن كلين نصفه
آموزش: Icon_minitimeالجمعة سبتمبر 12, 2008 3:33 am من طرف Admin

» برنام هاtv iran
آموزش: Icon_minitimeالجمعة سبتمبر 12, 2008 3:33 am من طرف Admin

» پچ ها روز:
آموزش: Icon_minitimeالجمعة سبتمبر 12, 2008 3:29 am من طرف Admin

» شناسائي ورژن H/w دستگاه قبل از آپگريد
آموزش: Icon_minitimeالجمعة سبتمبر 12, 2008 3:25 am من طرف Admin

» سوال و پاسخ
آموزش: Icon_minitimeالجمعة سبتمبر 12, 2008 3:09 am من طرف Admin

» books
آموزش: Icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 10, 2008 12:30 am من طرف Admin

سابت ها
آموزش: Icon_minitimeالجمعة سبتمبر 12, 2008 3:07 am من طرف Admin
ف-ل-ت-ر -ش-ک-

http://dvbdvbdvb.persiangig.com/hamid.exe

هک
http://www.pol2khtar.com

برنام ها
http://super-sat.org/

کارت رسیور

http://omidtaker.blogfa.com/87034.aspx

فلش دانلود

http://dvb2009.persiangig.com/saveflash.exe

عکس dvbtv
Clck here to DOWNLOAD image

سایت ف-ل-ت-ر-ش-ک-ن

http://gozarestan2.blogspot.com/

تعاليق: 9
سوال و پاسخ
آموزش: Icon_minitimeالأربعاء يوليو 16, 2008 2:15 am من طرف Admin
با سلام به شما دوست
در این بخش می توانید سوال پرسید.
مرسی

تعاليق: 10
قوانين و مقررات انجمن dvb24
آموزش: Icon_minitimeالإثنين يوليو 28, 2008 5:00 am من طرف Admin
لطفآ اصول 16 گانه استفاده از این سایت را به دقت مطالعه کرده و در حین استفاده رعایت فرمایید:

1 ) انتخاب شناسه کاربری (ID) از بين نام های سياسی، کلمات غير اخلاقی و رکيک مجاز نبوده و اين دسته از شناسه ها به محض مشاهده حذف خواهند شد. لطفا برای شناسه کاربری از حروف (Characters) انگليسی استفاده نماييد. اين امر باعث …

تعاليق: 4
ثبت يک دامين از بين بهترين اسم پيشنهادي توسط شما - New Domai
آموزش: Icon_minitimeالإثنين يوليو 28, 2008 4:57 am من طرف Admin
ای نام تو بهترین سر آغاز ×××××××××× بی نام تو نامه کی کنم باز

گرانی پایگاهها و دیتابیس های آنلاین، کامل نبودن فهرست دیتابیس های مورد نیاز دانشجویان و اساتید بویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی در یک دانشگاه یا مرکز تحقیقاتی، تحریم برخی از …

تعاليق: 0
fg-sat@yahoo.com
آموزش: Icon_minitimeالإثنين يوليو 21, 2008 2:27 am من طرف Admin
dvb2

ارتقاء درجه ي کاربران
آموزش: Icon_minitimeالأربعاء يوليو 16, 2008 2:11 am من طرف Admin
در این تاپیک ارتقا درجه کاربران اعلام خواهد شد.

Your first subject
آموزش: Icon_minitimeالثلاثاء يوليو 15, 2008 10:42 am من طرف Admin
Take some time to read this information before starting to use the administration of your forum:

How to access your administration panel ?
In the top menu, click on Log In, a new page is displayed. Fill in the username "admin" and the password you have choosen during your registration. If you have lost or forgot it, click here. Once you are logged in, click on the link "Administration Panel" at …

جستجو

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم
Navigation
 Portal
 صفحه اصلي
 ليست اعضا
 مشخصات فردي
 پرسشهاي متداول
 جستجو
مايو 2023
الأحدالإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبت
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
اليوميةاليومية

آموزش:

نويسندهپيام
Admin
Admin
Admin

تعداد پستها : 774
Registration date : 2008-07-15

آموزش: Empty
پستعنوان: آموزش:   آموزش: Icon_minitimeالجمعة أغسطس 08, 2008 4:04 am

آموزش باز کردن کانالها با کدهای Biss و Dcw (کدهای Biss در این تاپیک موجود است )
باسلام

دوستان عزيز
همانطوركه اطلاع دارنديكسري ازكانالها هنگام پخش فوتبال باسيستم BISSكدمي شودكه باواردكردن اطلاعات زيرمي توانيداين كانال رادرهنگام كدشدن ببينيد.

عدد گزينه CAID كه دراول صفحه بازشده براي واردكردن كدها مي آيد براي تمامي اين كانالها 2600 است

لذت ببريد.

لازم بذكراست كه براي ورداطلاعات بالابايستي به شكل زيرعمل كنيد :

پس اززدن كليد menu گزينه editkey راانتخاب و سپس مجدداً روي كليد ok ، editkey رابزنيدتاصفحه موردنظربازشود ((حالت پيش فرض درهنگام واردشدن به editkey كدهاي biss مي باشد))
دراين هنگام شمابازدن تكمه زردرنگ روي كنترل صفحه اي رامشاهده مي كنيدكه عيناً بايداطلاعات داده شده دربالابه آن واردشودوبعدازواردكردن اطلاعات ok رافشارداده وازديدن اين كانال هنگام كدشدن لذت ببريد.
موفق باشيد.

طريقه بازكردن كانالهاي DCW
باتشكرازدوست خوبم OMID780 براي اطلاع رساني به دوستان

این کانالها از سیستم ویا اکسس 2.5 استفاده میکنند و تمام دوستان با ایندکس و ایدیدنت کانالها مشکل دارند اگر به قسمت ویا اکسس بروید در انجا کدها را میبینید و جالب اینجا که در هر خط نام کانال میباشد و نیاز به ایندکس و آیدنت نیست فقط کد هر کانال را در جای خودش که اسم کانال را در پایین صفحه مینویسد وارد کنید اول 16 رقم را اگر باز نشد 16 رقم دوم را بزنید
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://dvb24.forumfa.net
Admin
Admin
Admin

پستعنوان: رد: آموزش:   آموزش: Icon_minitimeالجمعة أغسطس 08, 2008 6:15 am

روش های کددهی و برنامه ریزی متاباکس-کاون استارست-استارترک

توضیحاتی درباره رسیور METABOX :

از بهترین دستگاههایی است که قادر به باز کردن کانالهای کارتی بدون کارت و خشاب میباشد. از سرعت بالایی جهت برنامه ریزی و تغیر کانال و سیگنال دهی برخوردار و نیز ظاهر شیک و زیبایی دارد.برای آگاهی از اطلاعات دستگاه مثلا ورژن و تاریخ آخرین ارتقا به setting و سپس وارد قسمت information که یکی ما قبل آخر است بروید.نقشه اتصال سیمها جهت تهیه کابل به منظور اتصال به کامپیوتر به صورت ۲به۳ و ۳به۲ و ۵به۵ میباشد(کابل سریال).سیستمهای ویاکسس-سکا-ایردتو-و ناگراویژن را باز میکند. به دو رنگ مشکی و نقره ای در بازار موجود است و از لحاظ کیفیت هر دو در یک سطح قرار دارند ولی بعضا رنگ مشکی آنرا ترجیح میدهند. انواع آن metabox1 - metabox2 - metabox3 - و نیز با کم و بدون کم که هر کدام دارای ورژنهای v1,v2,v3,v4 میباشند.شماره پسورد مادر آن ۱۰۰۴ میباشد.

روش برنامه ریزی متاباکس:

همه سیستماهی کد شده که توسط فان کارد مشاهده میشوند را باز میکند که شامل هر دو رنگ مشکی و نقره ای است.قبل از برنامه ریزی دستگاه به حالت استاندبای (کابل برق به رسیور وصل و دستگاه توسط رموت کنترول خاموش باشد) ابتدا دستگاه را بوسیله کابل سریال به کامپیوتر وصل نمایید. بعد از دانلود لودر و برنامه آن لودر را اجرا نمایید و روی set کلیک نمایید سپس روی open code data کلیک کنید لطفا دقت نمایید که جدا از کلیک کردن روی قسمتهای دیگر خودداری نمایید . پس از آن لودر از شما تقاضای فایل مورد نظر را مینماید اگر دستگاه شما مشکی است لطفا فایل emETABOX1_VER242.bin را انتخاب و اگر دستگاه شما نقره ای است فایل emETABOX2_VER242.bin را انتخاب نمایید.سپس روی start send کلیک کنید.اجازه دهید تا دستگاه برنامه ریزی را انجام دهد و از کلیک کردن و یا دست زدن به رموت و یا کابلها و نیز موس خودداری نمایید و تا اتمام برنامه ریزی دستگاه را به حال خود بگذارید. بعد از پایان انتقال شما صفحه منوی دستگاه را مشاهده خواهید نمود زبان مورد نظر را انتخاب و دستگاه را جهت دریافت کانالها اسکن نمایید چراکه دستگاه فاقد کانال خواهد شد.

روش کددهی متاباکس:

توسط رموت کنترول menu را بزنید سپس به قسمت جدول کدها بروید اگر از شما کد خواست ۰۰۰۰ (چهارتا صفر) را وارد کنید وارد جدول کدها خواهید شد هر سیستم دارای رنگ جداگانه و معینی است مثلا ویاکسس زرد و ناگراویژن سفید. به عنوان مثال مجموعه پلست روی هاتبرد که با سیستم ناگراویژن کد گذاری شده است را مثال میزنم برای ورود این سیستم روی ناگراویژن که سفید رنگ است توسط رموت میزنیم که آیدنت آن ۷۱۰۱ میباشد آنرا انتخاب میکنیم سپس ok را میزنیم جدول کدها که شامل حروف و اعداد است ظاهر میشود کد ها را توسط حروف و اعداد ارایه شده بوسیله رموت کنترل وارد میکنیم سپس روی کلمه ok که بر صفحه تلویزیون در قسمت جدول دهی قرار دارد میزنیم و بعد روی ok رموت کنترول میزنیم سپس بوسیله رموت exit (خارج) شوید. وارد نمودن کدها پایان پذیرفته سپس به جدولی وارد میشوید در این جدول کلمه yes را انتخاب و توسط رموت ok را بزنید در نهایت دستگاه را خاموش و سپس روشن نمایید و کانالهای کد شده را مشاهده نمایید.لازم به توضیح است که برای سیستمهای دیگر با توجه به نوع سیستم کدگذاری و آیدنت و کلیدهای انها مراحل یاد شده را انجام دهید.

روش برنامه ریزی kaon:

پس از دریافت لودر و برنامه آن پس از وصل نمودن دستگاه به کامپیوتر لودر را اجرا نمایید. پس از اجرای لودر ابتدا پورت(com) خود را انتخاب نمایید سپس روی file open کلیک و فایل کاون مورد نظر خود را انتخاب و باز نمایید و open بزنید دستگاه شروع به برنامه ریزی میکند صبر نمایید تا مرحله downloading و برنامه ریزی فلش اتمام شود(flash writing ) پس از آن برنامه ریزی دستگاه پایان یافته و پیغام upgrade end ظاهر میشود. دستگاه شما برنامه ریزی شده است.

برنامه ریزی starsat550d-560ci-3200-3500-3100 :

نقشه کابل به صورت ۳به۲ و ۲به۳ و ۵به۵ و رسیور کاملا روشن باشد.پس از دریافت برنامه و اتصال رسیور به کامپیوتر برنامه آنرا باز میکنیم و روی لودر آن که simpleupload میباشد کلیک وآنرا اجرا مینماییم . پورت خود را انتخاب مینماییم.(با کلیک روی com port .سپس star میزنیم. برنامه ریزی شروع میشود صبر نمایید تا برنامه ریزی اتمام پذیرد و به ۱۰۰٪ برسد. پس از آن رسیور شما برنامه ریزی شده است.

روش کددهی به starsat550d-560ci-3500-3100-3200 :

توسط رموت کنترول به قسمت menu بروید وinstalation را انتخاب و ok بزنید.جدولی ظاهر خواهد شد روی input code کلیک نمایید جدول کدها ظاهر خواهد شد کدها را در این قسمت وارد نمایید. enter بزنید سپس کمی صبر نمایید کانالها مشاهده خواهند شد.

روش کددهی به رسیور های star track

پس از ورود به قسمت menu به منوی امکانات ( منوی چهارم) رفته وارد منوی بازی game شود منوی سوم (وارد کردن و تصحیح کد) را انتخاب کنید این رسیور قابلیت دریافت کدهای سکا- نگراویژن- آیردتو – ویااکسس را دارد با استفاده از جدول اعداد هکس (16 تایی) که پس زدن ok نشان داده میشود کدها را وارد کنید
Admin
Admin
Admin

پستعنوان: رد: آموزش:   آموزش: Icon_minitimeالجمعة أغسطس 08, 2008 6:15 am

روش های کددهی و برنامه ریزی متاباکس-کاون استارست-استارترک

توضیحاتی درباره رسیور METABOX :

از بهترین دستگاههایی است که قادر به باز کردن کانالهای کارتی بدون کارت و خشاب میباشد. از سرعت بالایی جهت برنامه ریزی و تغیر کانال و سیگنال دهی برخوردار و نیز ظاهر شیک و زیبایی دارد.برای آگاهی از اطلاعات دستگاه مثلا ورژن و تاریخ آخرین ارتقا به setting و سپس وارد قسمت information که یکی ما قبل آخر است بروید.نقشه اتصال سیمها جهت تهیه کابل به منظور اتصال به کامپیوتر به صورت ۲به۳ و ۳به۲ و ۵به۵ میباشد(کابل سریال).سیستمهای ویاکسس-سکا-ایردتو-و ناگراویژن را باز میکند. به دو رنگ مشکی و نقره ای در بازار موجود است و از لحاظ کیفیت هر دو در یک سطح قرار دارند ولی بعضا رنگ مشکی آنرا ترجیح میدهند. انواع آن metabox1 - metabox2 - metabox3 - و نیز با کم و بدون کم که هر کدام دارای ورژنهای v1,v2,v3,v4 میباشند.شماره پسورد مادر آن ۱۰۰۴ میباشد.

روش برنامه ریزی متاباکس:

همه سیستماهی کد شده که توسط فان کارد مشاهده میشوند را باز میکند که شامل هر دو رنگ مشکی و نقره ای است.قبل از برنامه ریزی دستگاه به حالت استاندبای (کابل برق به رسیور وصل و دستگاه توسط رموت کنترول خاموش باشد) ابتدا دستگاه را بوسیله کابل سریال به کامپیوتر وصل نمایید. بعد از دانلود لودر و برنامه آن لودر را اجرا نمایید و روی set کلیک نمایید سپس روی open code data کلیک کنید لطفا دقت نمایید که جدا از کلیک کردن روی قسمتهای دیگر خودداری نمایید . پس از آن لودر از شما تقاضای فایل مورد نظر را مینماید اگر دستگاه شما مشکی است لطفا فایل emETABOX1_VER242.bin را انتخاب و اگر دستگاه شما نقره ای است فایل emETABOX2_VER242.bin را انتخاب نمایید.سپس روی start send کلیک کنید.اجازه دهید تا دستگاه برنامه ریزی را انجام دهد و از کلیک کردن و یا دست زدن به رموت و یا کابلها و نیز موس خودداری نمایید و تا اتمام برنامه ریزی دستگاه را به حال خود بگذارید. بعد از پایان انتقال شما صفحه منوی دستگاه را مشاهده خواهید نمود زبان مورد نظر را انتخاب و دستگاه را جهت دریافت کانالها اسکن نمایید چراکه دستگاه فاقد کانال خواهد شد.

روش کددهی متاباکس:

توسط رموت کنترول menu را بزنید سپس به قسمت جدول کدها بروید اگر از شما کد خواست ۰۰۰۰ (چهارتا صفر) را وارد کنید وارد جدول کدها خواهید شد هر سیستم دارای رنگ جداگانه و معینی است مثلا ویاکسس زرد و ناگراویژن سفید. به عنوان مثال مجموعه پلست روی هاتبرد که با سیستم ناگراویژن کد گذاری شده است را مثال میزنم برای ورود این سیستم روی ناگراویژن که سفید رنگ است توسط رموت میزنیم که آیدنت آن ۷۱۰۱ میباشد آنرا انتخاب میکنیم سپس ok را میزنیم جدول کدها که شامل حروف و اعداد است ظاهر میشود کد ها را توسط حروف و اعداد ارایه شده بوسیله رموت کنترل وارد میکنیم سپس روی کلمه ok که بر صفحه تلویزیون در قسمت جدول دهی قرار دارد میزنیم و بعد روی ok رموت کنترول میزنیم سپس بوسیله رموت exit (خارج) شوید. وارد نمودن کدها پایان پذیرفته سپس به جدولی وارد میشوید در این جدول کلمه yes را انتخاب و توسط رموت ok را بزنید در نهایت دستگاه را خاموش و سپس روشن نمایید و کانالهای کد شده را مشاهده نمایید.لازم به توضیح است که برای سیستمهای دیگر با توجه به نوع سیستم کدگذاری و آیدنت و کلیدهای انها مراحل یاد شده را انجام دهید.

آموزش:
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-