سوال و پاسخ | الأربعاء يوليو 16, 2008 2:15 am من طرف Admin | با سلام به شما دوست
در این بخش می توانید سوال پرسید.
مرسی
| تعاليق: 10 |
قوانين و مقررات انجمن dvb24 | الإثنين يوليو 28, 2008 5:00 am من طرف Admin | لطفآ اصول 16 گانه استفاده از این سایت را به دقت مطالعه کرده و در حین استفاده رعایت فرمایید:
1 ) انتخاب شناسه کاربری (ID) از بين نام های سياسی، کلمات غير اخلاقی و رکيک مجاز نبوده و اين دسته از شناسه ها به محض مشاهده حذف خواهند شد. لطفا برای شناسه کاربری از حروف (Characters) انگليسی استفاده نماييد. اين امر باعث …
| تعاليق: 4 |
ثبت يک دامين از بين بهترين اسم پيشنهادي توسط شما - New Domai | الإثنين يوليو 28, 2008 4:57 am من طرف Admin | ای نام تو بهترین سر آغاز ×××××××××× بی نام تو نامه کی کنم باز
گرانی پایگاهها و دیتابیس های آنلاین، کامل نبودن فهرست دیتابیس های مورد نیاز دانشجویان و اساتید بویژه در مقاطع تحصیلات تکمیلی در یک دانشگاه یا مرکز تحقیقاتی، تحریم برخی از …
| تعاليق: 0 |
fg-sat@yahoo.com | الإثنين يوليو 21, 2008 2:27 am من طرف Admin | dvb2
ارتقاء درجه ي کاربران | الأربعاء يوليو 16, 2008 2:11 am من طرف Admin | در این تاپیک ارتقا درجه کاربران اعلام خواهد شد.
Your first subject | الثلاثاء يوليو 15, 2008 10:42 am من طرف Admin | Take some time to read this information before starting to use the administration of your forum:
How to access your administration panel ? In the top menu, click on Log In, a new page is displayed. Fill in the username "admin" and the password you have choosen during your registration. If you have lost or forgot it, click here. Once you are logged in, click on the link "Administration Panel" at …
ديسمبر 2024 | الأحد | الإثنين | الثلاثاء | الأربعاء | الخميس | الجمعة | السبت |
---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | | اليومية |
|
|
| اخبار کوتا | |
| | نويسنده | پيام |
---|
Admin Admin
تعداد پستها : 774 Registration date : 2008-07-15
| عنوان: اخبار کوتا الجمعة سبتمبر 05, 2008 8:56 am | |
| اخبار کوتاه ISN - همه چيز در تيم ملى خوب پيش مى رود و اميدوارم شرايط تا پيش از بازى با عربستان نيز به همين گونه باشد. وحيد هاشميان پس از نخستين تمرين خود با تيم ملى فوتبال با بيان اين مطلب گفت: خوشبختانه در تمرينى كه با تيم ملى داشتم شرايط را خوب ديدم و بازيكنان با انگيزه و انرژى بالايى تمرين مى كنند. اميدوارم اين شرايط تا پيش از بازى با عربستان حفظ شود تا بتوانيم پيروزى را كسب كنيم. وى افزود: عربستان يكى از رقباى سنتى ماست كه در اين بازى از امتياز خانگى اش نيز بهره مى گيرد. ما بايد سعى كنيم تمركز خود را در طول بازى حفظ كرده و فوتبال منطقى را براى موفقيت به نمايش بگذاريم. هاشميان همچنين در پاسخ به اين سؤال كه آيا پس از دعوت نشدن مهدى مهدوى كيا و على كريمى، شما رهبر تيم ملى در زمين بازى خواهيد بود؟ گفت: به من هيچ ربطى ندارد كه چه كسى به تيم ملى دعوت شده و چه كسى دعوت نشده است و همين طور كاپيتان بودنم در تيم ملى نيز تنها با نظر على دايى خواهد بود. من صحبتى در اين زمينه ندارم. تنها سعى مى كنم با تمام تلاش براى تيم ملى ايران مقابل عربستان و همين طور بازى هاى آيند ه به ميدان بروم. پنجشنبه 14 شهريور 1387
ISN - ناصرالجوهر، سرمربى تيم ملى فوتبال عربستان بر انجام بازى قدرتى بازيكنانش در بازى مقابل ايران تاكيد دارد. به نقل از سايت الجزيره؛ ناصر الجوهر در تمرينات روز سه شنبه اين تيم در رياض عربستان ضمن دشوار توصيف كردن بازى با ايران از بازيكنان خود خواست علاوه بر توجه زياد به سرعت در موقع حمله، بايد به بازى قدرتى مقابل ايران توجه بيشترى داشته تا بتوانند به نتيجه لازم دست يابند. در تمرينات روز گذشته عربستان تمامى بازيكنان اين تيم به غير از «مالك معاذ» مصدوم حضور داشتند. حسين عبدالغنى بازيكن باتجربه اين تيم نيز ديروز در تمرينات اين تيم حضور داشت. اين بازيكن عضو تيم نيوشاتل سوئيس است. پنجشنبه 14 شهريور 1387
ISN - فدراسيون جهانى تاريخ و آمار فوتبال تازه ترين رده بندى برترين تيم هاى باشگاهى جهان را اعلام كرد كه در اين رده بندى هم مانند رده بندى ماه هاى گذشته نام سپاهان و سايپا ديده مى شود. در اين فهرست سپاهان در رده يك صد و چهارم قرار گرفته و سايپا هم در مكان دويست و شصت و سوم ايستاده است. سپاهان و سايپا در رده بندى گذشته به ترتيب در مكان هاى ۱۰۵ و ۲۸۴ قرار گرفته بودند اما با توجه به كسب نتايج ديگر تيم ها اين ۲ تيم ايرانى به ترتيب يك و ۲۱ پله صعود كرده اند. رده بندى ۱۰ تيم برتر باشگاهى جهان در آگوست :۲۰۰۸ 1- منچستريونايتد ۲۸۴ امتياز، ۲- بارسلونا ۲۶۳ امتياز ۳،- چلسى ۲۵۴ امتياز ۴،- بوكاجونيورز ۲۵۰ امتياز ۵،- بايرن مونيخ ۲۴۸ امتياز، ۶- رم ۲۴۶ ا متياز، ۷- فيورنتينا ۲۳۹ امتياز، ۸- ليورپول ۲۳۶ امتياز، ۹- آرسنال ۲۳۵ امتياز ۱۰،- اينترميلان ۲۳۶ امتياز . پنجشنبه 14 شهريور 1387
ISN - تيم ملى ايران در آخرين رده بندى فدراسيون جهانى فوتبال با ۶۱۴ امتياز و يك پله سقوط نسبت به ماه قبل در مكان چهل و ششم تيم هاى دنيا قرار گرفت. تيم ملى ايران كه ماه قبل در مكان چهل و پنجم قرار داشت، در ماه جارى با كاهش ۲۹ امتيازى در مكان چهل و ششم قرار گرفت. در اين فهرست اسپانيا، قهرمان جام ملت هاى اروپا در صدر قرار دارد. در ميان تيم هاى آسيايى ژاپن و استراليا بالاتر از ايران در مكان هاى اول و دوم رده بندى تيم هاى آسيايى و سى و پنجم و سى ونهم فيفا قرار دارند. عربستان سعودى، نخستين حريف تيم ملى ايران در بازى هاى مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ با ۵۷۳ امتياز در مكان چهل و هشتم فيفا و چهارم آسيا جاى دارد. در اين فهرست حريفان ايران در مرحله مقدماتى جام جهانى يعنى كره جنوبى در مكان پنجم، كره شمالى پانزدهم و امارات در مكان سيزدهم آسيا قرار گرفته اند. پنجشنبه 14 شهريور 1387
ISN - بازيكن تيم ملى فوتبال ايران گفت: هر چند به علت ۲ اخطاره بودن نمى توانم در مصاف با عربستان بازى كنم اما در اين سفر، همراه تيم ملى خواهم بود. در پى استعلام فدراسيون فوتبال از كنفدراسيون فوتبال آسيا، حسين كعبى به دليل ۲ اخطاره بودن نمى تواند تيم ملى فوتبال كشورمان را مقابل عربستان همراهى كند. با توجه به تاييد AFC از اخطارى و اخراجى هاى تيم هاى حاضر در مرحله دوم مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى، ۲ اخطاره بودن حسين كعبى همچنان به قوت خود باقى است . «حسين كعبى» افزود: گرفتن امتياز در بازى با عربستان سخت است اما بازيكنان تيم با تلاش و كوشش خود مى توانند نتيجه بازى را به نفع تيم ايران تمام كنند.وى اظهار اميدوارى كرد تيم ملى فوتبال ايران با برگزارى بازى خوب در مقابل عربستان بتواند هر ۳ امتياز آن را كسب كند. عضو تيم ملى فوتبال كشورمان خاطر نشان كرد: هر تيمى كه ۹۰ دقيقه بازى خوب و قابل قبولى ارائه دهد، نتيجه لازم را كسب خواهد كرد. كعبى در خصوص نتايج اردوى ۴ روزه تيم ملى فوتبال كشورمان در كيش افزود: اين اردو بسيار مطلوب بود و هم اكنون بازيكنان در شرايط ايده آلى به سر مى برند. كعبى در پايان نتيجه بازى را يك بر صفر به نفع ايران پيش بينى كرد و گفت: با تدابير تاكتيكى آقاى دايى و با سيستم دفاع - ضدحمله عربستان را در رياض زمينگير مى كنيم. پنجشنبه 14 شهريور 1387 | |
| | | Admin Admin
| عنوان: رد: اخبار کوتا الجمعة سبتمبر 05, 2008 8:59 am | |
| | علي دايي: مهدوي کيا هم اکنون به درد ترکيب تيم ملي ايران نمي خورد | تهران IranSport.Net - سرمربي تيم ملي فوتبال ايران معقتد است که هيچ احدي به اندازه او به تيم ملي فوتبال کشور علاقمند نيست و آن را دوست ندارد. علي دايي که در محل فدراسيون فوتبال با خبرنگاران گفت وگو مي کرد، دليل گفته هاي خود را اين چنين بازگو کرد: "من هم اکنون آبرويم را براي تيم ملي فوتبال گذاشته ام و اين مساله نشان مي دهد که به چه ميزان اين تيم را دوست دارم." وي در پاسخ به اين سووال که "چرا اينقدر نسبت به خبرنگاران بدبين هستيد؟" اظهار داشت: اين موضوع اصلا صحت ندارد من نسبت به خبرنگاران بدبين نيستم. دايي تاکيد کرد: ما براي بازتاب کارهايمان به حمايت جامعه رسانه اي نياز داريم و از آنها بابت نقدهاي منقطي تشکر مي کنم. سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در خصوص برپايي اردوي تيم ملي در کيش پيش از اعزام به عربستان افزود: اردوي کيش بسيار مطلوب بود و بازيکنان تيم را باانگيزه کرد. به گفته وي، تيم آنقدر شاداب تمرين کرد که "روته مولر" شگفت زده و متعجب شد و اعلام کرد که شما در بازي با عربستان امتياز مي گيريد. دايي در پاسخ به اين سووال که "چرا کنفرانس خبري به تاخير افتاد؟" گفت: شب گذشته پرواز کيش به تهران با هشت ساعت تاخير انجام شد و اين تاخير تيم ملي را اذيت مي کند. وي در خصوص حضور "روته مولر" در کنار تيم ملي در کيش نيز اظهار داشت: مولر به عنوان مشاور من به اردو آمد. وي اضافه کرد: مولر هم اکنون نمي تواند با فدراسيون فوتبال ايران قرارداد امضا کند زيرا هم اکنون با فدراسيون آلمان قرارداد دارد. دايي تاکيد کرد: بسيار خوشحال هستم که بهترين دستيار و همکار را به زودي در کنار خود و در تيم ملي خواهم داشت. سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان در پاسخ به سووال خبرنگاري در خصوص هماهنگ نبودن "وحيد هاشميان" با ديگر بازيکنان در تيم ملي بيان داشت: هاشميان يک بازيکن حرفه اي است و در يکي از بهترين ليگ هاي دنيا توپ مي زند مشکلي براي هماهنگي وي با بازيکنان نداريم. سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در خصوص دعوت نشدن از "مهدي مهدوي کيا" به تيم ملي گفت: مهدوي کيا مهره سوخته نيست و بالعکس بسيار بازيکن خوبي است اما هم اکنون به درد ترکيب تيم ملي ايران نمي خورد. وي افزود: در هر زمان که فکر کنم مهدوي کيا مي تواند به تيم ملي کمک کند، او را دعوت خواهم کرد اما هم اکنون اين اتفاق رخ نخواهد داد. دايي در پاسخ به سووال خبرنگاري براي دو اخطاره بودن "حسين کعبي" نيز افزود: کعبي يکي از بهترين بازيکنان تيم ملي است اما ما نگراني براي عدم حضور وي در ترکيب نداريم زيرا "مجيد غلام نژاد" جايگزين وي است و قطعا بهتر از حسين بازي مي کند. سرمربي تيم ملي فوتبال ايران با تاکيد بر اين که "تيم ملي بي تجربه نيست" خاطرنشان کرد: بازيکنان تيم ملي ترکيبي از باتجربه ها و جوانان هستند و واژه بي تجربه درست نيست. وي با اشاره به اين که پنج لژيونرهم اکنون در ترکيب تيم ملي قرار دارند گفت: تيم ملي را بايد به سمت جوانگرايي برد. دايي در خصوص مسايل رواني به وجود آمده از سوي عرب ها نيز گفت: ما با کارهاي حاشيه اي تيم ملي عربستان کار نداريم تيم ملي در اين بازي تنها فوتبال خودش را بازي مي کند. وي در پاسخ به سووال خبرنگاري در خصوص "ساعت خواب بازيکنان در کيش" اظهار داشت: تيم ملي در تمامي ادوار اردوهاي کسل کننده اي برگزار مي کرد اما از زماني که من سرمربي تيم ملي شدم نوع برگزاري اردوها تغيير کرد. سرمربي تيم ملي با تاکيد بر اين که هيچ کس حق دخالت در کارهاي تيم ملي را ندارد گفت: تنها تصميم گيرنده در تيم ملي "علي دايي" است. وي گفت: انتخاب 38 بازيکن براي اردو تيم ملي کار اشتباهي بود و اين خواسته من نبود زيرا من مخالف اين مساله بودم و اين امر بدون هماهنگي من صورت گرفته بود. دايي ضمن تشکر از فدراسيون فوتبال و حمايت آنها از تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت: با توجه به اين که مشکلات مالي فدراسيون بسيار زياد است اما آنها از تيم ملي به خوبي دفاع مي کنند. به گفت وي، مقرر شده که مبلغي پيش از بازي با عربستان به کادرفني تيم ملي اختصاص داده شود و بازيکنان نيز پاداش بگيرند. سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در پاسخ به اين سووال که "چرا خبرنگاران را به هتل بازيکنان راه نمي دهيد؟" گفت: دوست ندارم خبرنگاران به مسايل خصوصي بازيکنان وارد شوند. وي در عين حال تاکيد کرد که ترکيب تيم ملي فوتبال ايران تا دقايق آخر بازي با عربستان مشخص نخواهد شد.
| تاريخ مخابره پيام:پنجشنبه 14 شهريور 1387 | خبرنگار: سردبير |
کد خبر:48245-1387 |
| |
| | | Admin Admin
| عنوان: رد: اخبار کوتا الجمعة سبتمبر 05, 2008 9:00 am | |
| | مراسم روشن كردن مشعل المپيك زمستاني 2006 تورين | مشعل المپيك زمستاني ۲۰۰۶تورين، روز يكشنبه 6 آذر 1384 طي مراسمي در منطقه باستاني المپيا واقع در يونان توسط جواني ۱۹ساله روشن شد تا سفر سه ماهه خود به آتن، رم و سپس شمال ايتاليا را آغاز كند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از يونان، "كاستاس فيليپيديس" درحاليكه لباس سفيد و نارنجي رنگ ويژه بازيهاي تورين را به تن داشت، نخستين فرد از مجموع ۱۰هزار و ۵۳۵حملكننده مشعل بود كه آن را بدست گرفت تا سفر ۱۳هزار كيلومتري مشعل صلح آغاز شود. وضعيت نامساعد جوي كه پيش بيني شده بود، موجب شد يونانيها نتوانند مراسم معمول و هميشگي روشن كردن مشعل در المپيا را كه زادگاه خلق بازيهاي المپيك در ۷۷۶سال قبل از ميلاد است، به طور كامل انجام دهند. سنت هميشگي براين بود كه با تاباندن اشعههاي معبد "هرا" نگهبان ازدواج و بزرگترين الهه يونان به آينهاي مقعر و صيقل خورده، مشعل روشن شود.
The high priestess, played by Greek actress Theodora Siarkou, passes the Olympic flame to the first torch bearer, Greek pole vaulter Kostas Filipidis, during a ceremony in ancient Olympia November 27, 2005. Organisers were forced to use a back-up flame in the ceremony for the Games on an overcast Sunday.The ceremony in the temple of Hera, a few metres away from the stadium that hosted the ancient Olympics 25 centuries ago, marked the start of the torch relay that will pass through Greece and Italy before lighting the Games cauldron in Turin on February 10. REUTERS/Yannis Behrakis |
| |
| | | | اخبار کوتا | |
|
| صلاحيات هذا المنتدى: | شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
| |
| |
| تدفق ال | |
احصائيات | تعداد کاربران ثبت نام شده: 208 جديدترين کاربر ثبت نام شده: amirproton
تعداد موضوعات ارسال شده توسط کاربران سايت: 775 في 387 موضوع
|
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية |
Bookmark and share the address of dvb24 on your social bookmarking website
قم بحفض و مشاطرة الرابط DVBTV على موقع حفض الصفحات |
|
كساني كه Online هستند | در مجموع 1 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 1 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث هيچ كدام بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 281 و در تاريخ الثلاثاء أكتوبر 15, 2024 4:23 am بوده است. |
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى | |
|